Asn klanttevredenheid header

Klanttevredenheid ASN Groep

"Je onderscheidt jezelf niet met een goed gerepareerde auto, dat verwáchten de klanten. Ze letten juist on andere zaken"

Je moet als gastheer met je klanten omgaan

ASN Groep streeft in haar bedrijfsvoering continu naar gastheerschap en efficiency. Maar hoe ervaren onze klanten onze werkwijze?En wat zijn mogelijke verbeterpunten? Deze vragen zijn voor ASN Groep aanleiding geweest om klantervaringen op basis van doorlopend professioneel onderzoek inzichtelijk te maken via een onafhankelijk platform asngroep.tevreden.nl.
 

Gastheerschap en efficiency

De hele workflow is bij ons ingesteld op efficiency en snelheid, wat ook in het voordeel van onze opdrachtgevers en hun klanten is. Daarnaast staat klanttevredenheid hoog in het vaandel bij ASN. Alle reviews van onze klanten staan op onze website asngroep.nl. 
 
De vestigingen van het bedrijf scoren gemiddeld een 8,5. “We hebben het afgelopen jaar door het uitvoeren van zogenaamde klantreizen gefocust op zaken waardoor de klanttevredenheid nog verder omhoog kon en op die punten zijn we verbeterd. Je moet als gastheer met je klanten omgaan. Dat is minder vanzelfsprekend dan het lijkt, want mensen die onze branche werken hebben een technische achtergrond. Klantvriendelijkheid vereis zodoende wel de nodige training.”
 

Hoe werkt het?

Is de schade aan uw auto hersteld door ASN Groep? Dan ontvangt u na het ophalen van uw volledig herstelde auto een digitale vragenlijst. Om zo objectief mogelijk antwoord te krijgen op de vragen wordt u benaderd door Tevreden.nl. 
De reacties worden geanonimiseerd gebruikt om direct de bedrijfsvoering van ASN Groep te evalueren, zodat er direct geschakeld kan worden bij een klacht of verbeteradvies.
 
Per half jaar wordt vervolgens geanalyseerd welke thema’s er verbetering behoeven en daar is bijvoorbeeld een training Gastheerschap als eerste uit voortgekomen.
logo_asngroep


De uitkomsten van de enquêtes worden openbaar gepubliceerd op asngroep.tevreden.nl.

Het geeft inzicht in onze werkwijze én helpt ons onze dienstverlening klantgericht te verbeteren. Daarnaast vergroot het de betrokkenheid van alle ASN Groep franchisers en medewerkers. Een 8 is niet goed genoeg, we gaan voor een 9!

Wat wilt u als organisatie bereiken en verbeteren?

Tijdens een telefonisch gesprek inventariseren wij de wensen en behoeftes en bepalen we de beste onderzoeksopzet voor uw organisatie. Benieuwd?

Neem contact op