NLE header

Klanttevredenheid Nederlandse Energie Maatschappij

"Begrijpelijke taal, daar zijn we dol op"

De missie van NLE

NLE (voorheen Nederlandse Energie Maatschappij) is de grootste onafhankelijke energieleverancier van Nederland. En hard op weg in de markt voor internet, tv en bellen (Alles-in-1). Sinds 2005 breken wij met liefde traditionele markten open. Want wij geloven: hoe meer concurrentie, des te lager de prijzen. En des te beter de dienstverlening. En des te meer innovatie.
 

De toekomst van de energiemarkt

De energiemarkt is, zoals dat heet, in transitie. Energieopwekking gaat van fossiel naar duurzaam, opwekking zelf gaat steeds meer van centraal naar decentraal en energieopslag staat op punt van doorbreken. Bovendien willen mensen steeds meer zelf de controle hebben over hun energievoorziening.
 
Wij geloven dat er op termijn datadienstverleners nodig zijn die je hele energiehuishouding voor je regelen en optimaliseren (zoals het opladen van je thuis- of buurtbatterij als het waait en de zon schijnt en vice-versa). NLE heeft zich ontwikkeld tot koploper in de energiemarkt op het gebied van voorspellen van klantgedrag en energieverbruik. Wij opereren inmiddels het grootste gratis slimme-meter-platform van Nederland via onze Inzicht-app.
 

Begrijpelijke taal, daar zijn we dol op

We maken ons hard voor begrijpelijke taal en transparantie in de markt. Voor jou. Dat doen we onder andere door klantervaringen transparant te maken en op internet te publiceren. Objectief, betrouwbaar en onafhankelijk. Onderzocht en gecontroleerd door Tevreden.nl.
 
Want wij kunnen zeggen dat we goed zijn. Onze concurrenten kunnen zeggen dat we niet goed zijn. Maar bij NLE vinden we dat onze klanten het beste kunnen vertellen hoe goed of hoe slecht we zijn en het liefst ook nog waarom. Open, eerlijk en transparant. Dan valt er tenminste te kiezen.
 

logo_nle_new

NLE gelooft in de keuzevrijheid van de klant. NLE gelooft in transparantie. NLE laat klanten nu nog beter kiezen. NLE doet dat door klantervaringen transparant te maken en op internet te publiceren op nle.tevreden.nl. Objectief, betrouwbaar en onafhankelijk. Onderzocht en gecontroleerd door Tevreden.nl.
 
Want wij kunnen zeggen dat we goed zijn. Onze concurrenten kunnen zeggen dat we niet goed zijn. Maar bij NLE vinden we dat onze klanten het beste kunnen vertellen hoe goed of hoe slecht we zijn en het liefst ook nog waarom. Open, eerlijk en transparant. Dan valt er tenmiste te kiezen.

Wat wilt u als organisatie bereiken en verbeteren?

Tijdens een telefonisch gesprek inventariseren wij de wensen en behoeftes en bepalen we de beste onderzoeksopzet voor uw organisatie. Benieuwd?

Neem contact op