Woonstad header 2

Klanttevredenheid Woonstad Rotterdam

"100% verbonden met Rotterdam"

100% verbonden met Rotterdam

Woonstad Rotterdam is een maatschappelijke onderneming, die gericht investeert in wijken en buurten die dat nodig hebben. Omdat mensen met een smallere beurs prettig moeten kunnen wonen in betaalbare, toekomstbestendige woningen.

Ook bieden wij goede woningen aan jonge hoogopgeleiden en gezinnen met een middeninkomen, om deze groepen voor de stad te behouden. Onze medewerkers zetten zich hiervoor met passie en gedrevenheid in. Samen met bewoners, de gemeente en andere partners werken we aan Rotterdam als aantrekkelijke woonstad, waar huurders en kopers graag willen wonen, leven en werken.

Doorlopend in plaats van een keer per kwartaal

Om de dienstverlening aan onze bewoners verder te verbeteren, meten we klantervaringen sinds 2016 doorlopend in plaats van een keer per kwartaal, zodat onze medewerkers snel en gericht de kwaliteit van dienstverlening kunnen verbeteren.

Met de vernieuwde online persoonlijke pagina MijnWoonstad en de daaraan gekoppelde app hebben we de mogelijkheden van selfservice voor onze bewoners flink verruimd. Het verbeteren van onze dienstverlening krijgt ook in de komende jaren veel aandacht. Naar verwachting wordt een steeds groter deel van de klantcontacten digitaal afgehandeld.

 

logo_woonstadrotterdam

Het onderzoeksplatform woonstadrotterdam.tevreden.nl richt zich op het meten van klanttevredenheid. Heeft u een klacht meldt deze dan direct aan Woonstad Rotterdam zodat er een oplossing gezocht kan worden.

Woonstad Rotterdam brengt met dit onderzoeksplatform klantervaringen in kaart als input om de kwaliteit van haar dienstverlening te verbeteren. Door inzicht in de resultaten kan Woonstad Rotterdam nog beter voldoen aan de wensen en verwachtingen van haar klanten.

Wat wilt u als organisatie bereiken en verbeteren?

Tijdens een telefonisch gesprek inventariseren wij de wensen en behoeftes en bepalen we de beste onderzoeksopzet voor uw organisatie. Benieuwd?

Neem contact op