contact tevreden.nl

Contact

Voor al jouw vragen over de producten en diensten van Tevreden.nl.

Wij vinden het leuk om met je in contact te komen. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier om contact met ons op te nemen.

Liever even bellen? Wij zijn op werkdagen te bereiken van 09.00 uur tot 17.00 uur op 010 - 234 1550.

[contact-form-7 title="" id="none"]

Veelgestelde vragen

 • Inloggen

  Wachtwoord of gebruikersnaam vergeten? In verband met veiligheidsoverwegingen kunnen wij deze niet telefonisch verstrekken. Stuur een e-mail naar service@tevreden.nl met daarin het verzoek om uw wachtwoord of gebruikersnaam opnieuw toe te sturen.

 • Review schrijven

  Je dient uitgenodigd te worden door de betreffende organisatie om een review te schrijven over de dienstverlening. Je kunt dus het best contact opnemen met de organisatie waarover je een review wilt schrijven.

 • Factuur

  Vragen over uw factuur, betaling of andere financiële issues? De afdeling administratie kunt u rechtstreeks bereiken via administratie@tevreden.nl.

 • Onderzoek

  Vragen over ons onderzoekplatform? Kijk eens op onze community waar wij onze kennis openbaar delen. De community is te bereiken via community.tevreden.nl

Begeleiding_icon

Bent je al klant?

Neem eens een kijkje op onze kennis community

Tevreden.nl en Feedback Company bundelen hun krachten!

Reviewspecialist Feedback Company en onderzoeksbureau Tevreden.nl bundelen hun krachten en hun producten en diensten. Zodat we de feedback- en onderzoek markt nog beter kunnen bedienen, een verdiepingsslag kunnen maken en een completer product kunnen aanbieden.

Lees bericht
close-link