medewerkerstevredenheid

Thuiswerkonderzoek:
Hoe ervaren medewerkers het thuiswerken?

Thuiswerken, werkt dat?

Directeuren, bedrijfsleiders en managers van Nederland. We zijn noodgedwongen thuis aan het werken, maar weten we ook hoe dit bevalt? Is de techniek op orde? Is de verhouding tussen werk en privé in balans? Wordt er genoeg gewerkt? Omdat we niet weten hoe lang deze situatie zal blijven, is het belangrijk dat we antwoord krijgen op deze vragen.

mock-up-dashboard

Creativiteit & Techniek

Om thuis te kunnen werken, is het belangrijk dat de technische ondersteuning om dit te kunnen doen optimaal is. Daar kom je al gauw achter en creativiteit viert hoogtij deze dagen. Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn om prettig en goed thuis te kunnen werken.

Hoe zit het bijvoorbeeld met de balans tussen werk en privé als er ook nog enkele kinderen thuis zijn? En hoe deel je je tijd in als er meer mensen gebruik moeten maken van dezelfde devices? Als je het niet vraagt aan je medewerkers, kom je het zeker niet te weten.

Thuiswerkonderzoek thema's

Tevreden.nl heeft daarom thuiswerkonderzoek ontwikkeld. Deze korte vragenlijst biedt organisaties inzicht in het enthousiasme van medewerkers om thuis te werken, hoe zij de techniek ervaren en hoe de communicatie bevalt. Niet alleen voor nu interessant, maar ook naar de toekomst toe heel waardevol. En wie weet welke geniale ideeën medewerkers aandragen om het thuiswerken bij jouw organisatie nog beter of leuker te maken.

De antwoorden die worden gegeven worden standaard anoniem verwerkt. Het kan zijn dat, op basis van de resultaten van het onderzoek, graag met enkele medewerkers van gedachten wil wisselen over de uitkomsten en de opvolging daarvan. Ben je bereid om de antwoorden die je hebt gegeven eventueel te bespreken? Dan kun je dit tijdens het onderzoek aangeven. 

Het thuiswerkonderzoek bestaat uit de volgende thema's.

Thuiswerkplek

Tools

Balans

Samenwerking

Communicatie

Leidinggevende

Verwachtingen

Enthousiasme

Meer weten?

Wil jij weten hoe medewerkers het thuiswerken ervaren? Wat gaat er goed? Wat kan er beter?

Vul vrijblijvend het formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Wees gerust je zit nog nergens aan vast.

[contact-form-7 title="" id="none"]
Tevreden.nl en Feedback Company bundelen hun krachten!

Reviewspecialist Feedback Company en onderzoeksbureau Tevreden.nl bundelen hun krachten en hun producten en diensten. Zodat we de feedback- en onderzoek markt nog beter kunnen bedienen, een verdiepingsslag kunnen maken en een completer product kunnen aanbieden.

Lees bericht
close-link