Experts delen hun jarenlange kennis

Regelmatig verzorgen wij gratis webinars over diverse onderwerpen waarbij tevredenheidsonderzoek centraal staat. Weten hoe u nog meer uit tevredenheidsonderzoek haalt? Bekijk dan onze agenda met webinars.

Overzicht webinars

7 stappen naar succesvol onderzoek

Welke stappen moet je volgen om tevreden klanten en medewerkers te krijgen? Wij hebben ze op een rijtje gezet.

Download whitepaper

Succesvol onderzoek

Haalt u alles uit uw medewerkers?

Er is meer en meer aandacht voor het opleidingsniveau en de tevredenheid van werknemers. Zij zijn de motor van het bedrijf en het belangrijkste kapitaal, dat permanent onderhoud nodig heeft. Hoe (on)tevreden zijn uw medewerkers?

Download whitepaper

WP medewerkerstevredenheidsonderzoek

Service Profit Chain: Dé sleutel tot succes!

Deze chain maakt verbinding tussen loyaliteit van medewerkers en klanten én het resultaat. Het model bestaat uit 7-tal schakels (kpi's) die bij elke stap succes toevoegen en uiteindelijk de cirkel rond maken.

Alle schakels zijn knoppen om aan te draaien. Wanneer alles voor een organisatie in de juiste stand staat, zal dat het gewenste resultaat en groei opleveren.

Download whitepaper

Service Profit Chain Ebook
Tevreden.nl en Feedback Company bundelen hun krachten!

Reviewspecialist Feedback Company en onderzoeksbureau Tevreden.nl bundelen hun krachten en hun producten en diensten. Zodat we de feedback- en onderzoek markt nog beter kunnen bedienen, een verdiepingsslag kunnen maken en een completer product kunnen aanbieden.

Lees bericht
close-link