tevredenheidsonderzoek_autobedrijf

Auto tevredenheidsonderzoek

Betrouwbare reviews en ratings zijn van cruciaal belang voor autobedrijven. Wist je dat meer dan 80% van de consumenten zijn of haar keuze laat beïnvloeden door het lezen van ervaringen van andere consumenten? Wanneer je geen reviews verzameld is de kans groot dat de consument eerder voor één van jouw concurrenten kiest die dit wel doet. Mensen willen nu eenmaal zekerheid en het vertrouwen hebben bij een grote aankoop.

De kracht van Tevreden.nl

Dashboard_icon

Real-time

Weken wachten op onderzoeksresultaten? Met ons real-time online dashboard is dat verleden tijd. Je hebt direct inzicht.

tijd_icon

Doorlopend

Krijg op alle contactmomenten die een klant heeft doorlopend inzicht in de kwaliteit van de dienstverlening.

API_1_icon

Integratie

Verstuur onderzoeken geautomatiseerd vanuit het klantregistratiesysteem door de unieke API koppeling.

inzicht_icon

Analyseren

Diepgaande informatie beschikbaar per proces, klantgroep, afdeling, tijd en zelfs per medewerker.

Responsive Design_icon

Responsive

De onderzoeken zijn korte en krachtige vragenlijsten die volledig responsive zijn en dus op ieder apparaat (mobiel, tablet, pc) goed leesbaar en in te vullen zijn.

klanttevredenheid_icon

Online vindbaarheid

De online vindbaarheid voor een autobedrijven is is cruciaal. Door het publiceren van reviews wordt jouw website beter vindbaar.

Wij werken o.a. voor

Google-rich-snippets

Val op in Google!

Ook van die mooie gele sterren onder jouw website in Google? Deze Google sterren zorgen voor meer zichtbaarheid en verhogen de click-through-rate naar je website tot wel 17%. Dit betekent 17% meer potentiële klanten die jouw website bezoeken. Niet gek, toch?

Social Proof Widget

De review widget kun je gemakkelijk een plaatsje geven op je eigen website. De widget laat jouw reviews en score zien aan de bezoekers en zorgt ervoor dat ze je direct vertrouwen.

Reviews op viaBOVAG.nl

Consumenten vinden bedrijfsreviews belangrijk in de zoektocht naar een auto. Om deze reden hebben wij onze krachten gebundeld met occasionsite viaBOVAG.nl. Vanaf heden kunnen de bedrijfsreviews van Tevreden.nl getoond worden bij de advertenties op viaBOVAG.nl.

Koppelingen met externe systemen

Door onze unieke API koppeling is Tevreden.nl in staat om haar onderzoeksoplossingen te koppelen aan externe systemen. Zo worden de reviews uit het onderzoek automatisch doorgeplaatst naar bijvoorbeeld Marktplaats en Autotrack.

De vragenlijsten op een rijtje

tevredenheidsonderzoek_autobedrijf
  • Aanschaf nieuwe auto
  • Aanschaf gebruikte auto
  • Evaluatie APK-keuring
  • Evaluatie onderhoud
  • Evaluatie herstel autoruitschade
  • Evaluatie bezoek autobedrijf
  • Evaluatie werkplaats
  • Ketenpartneronderzoek
  • Medewerkersonderzoek

Wat heeft het onderzoek opgeleverd?

Klanttevredenheidsonderzoek staat voor gebruikersvriendelijkheid – in de eerste instantie voor de klant – maar zeker ook voor ons, centraal. Autobedrijf.tevreden.nl biedt een gebruikersvriendelijk product voor zowel de respondent als voor ons. De vragenlijsten zijn volledig responsive en goed leesbaar op ieder apparaat. Dat is onder andere een van de redenen geweest om de samenwerking met autobedrijf.tevreden.nl aan te gaan. De klanten die je zeer positief beoordelen op je service en klanttevredenheid worden dan ook vanzelf ambassadeurs voor je bedrijf.

peter bosch tevreden
AutoHaas Apeldoorn
Peter Bosch - Marketing

Onderscheidend vermogen in de automotive branche bereik je door continu te luisteren naar je klant en ook stappen te durven zetten in de dienstverlening. Sinds november 2009 hebben wij al een samenwerking met Tevreden.nl en sinds september 2011 is er een samenwerkingsovereenkomst met alle Bosch Car Service bedrijven. Met het onderzoeksplatform kunnen we op vestigingsniveau onze onderzoeksresultaten bekijken. Ook belangrijk is dat we onze resultaten kunnen benchmarken met andere Bosch bedrijven. Dit houdt ons scherp.

jan kleverlaan tevreden
Jan Kleverlaan
Jan Kleverlaan - eigenaar

De waarderingen vanuit de tevredenheidsonderzoek draagt bij in de verkoop. Maar liefst 20% van de klanten beantwoord de vraag waarom men bij dit autobedrijf een auto koopt dat men niets negatiefs kon vinden op internet. Dit geeft aan hoe belangrijk het is dat je bestaande klanten als ambassadeur fungeren als ze tevreden zijn. Wekelijks worden bij het autobedrijf door de afdeling klanttevredenheid de reviews doorgenomen met de medewerkers en worden er daadwerkelijk pluimen uitgedeeld aan collega’s. 

marco-van-beek testimonial
Marco van Beek
Marco van Beek - eigenaar

Meer weten?

Laat weten over welk onderzoek je graag meer info wilt ontvangen en wij nemen binnen 1 werkdag contact op.

[contact-form-7 title="" id="none"]
Tevreden.nl en Feedback Company bundelen hun krachten!

Reviewspecialist Feedback Company en onderzoeksbureau Tevreden.nl bundelen hun krachten en hun producten en diensten. Zodat we de feedback- en onderzoek markt nog beter kunnen bedienen, een verdiepingsslag kunnen maken en een completer product kunnen aanbieden.

Lees bericht
close-link