Kinderopvang testimonial

Tevredenheidsonderzoek voor kinderopvangorganisaties

Reviews zijn cruciaal

Het internet speelt een belangrijke rol in dit digitale tijdperk. Internet maakt het delen van ervaringen eenvoudiger en biedt ouders de mogelijkheid om zich op basis van ervaringen van anderen beter te informeren en keuzes te maken. Stimuleer deze ontwikkeling en geef ouders en medewerkers een stem. Door middel van tevredenheidsonderzoek krijgt u inzicht in ervaringen van klanten, medewerkers en andere belangrijke stakeholders. Deze inzichten vormen de basis voor het leveren van topprestaties.

Waarom kiezen voor

kinderopvang.tevreden.nl?
Play button
mock-up-dashboard

Dagelijkse interne sturing

Een groot voordeel van continu onderzoek is dat uw kinderopvang niet eenmaal per jaar nieuwe resultaten heeft, maar dagelijks of zelfs elk uur. Onderzoek deelervaringen na eerste kennismaking, na 3 maanden en bij exit.

Hiermee wordt klanttevredenheid een onderdeel van de dagelijkse sturing van klantcontactcentra, vestigingen en alle onderdelen en medewerkers van de organisatie met klantcontact.


 

Google bedrijfspagina kinderopvang

Online vindbaarheid

In alle vragenlijsten is een review vraag opgenomen. Publiceer de onderzoeksresultaten om de online vindbaarheid van uw kinderopvang  aanzienlijk te verhogen. Deze reviews worden automatisch door geplaatst naar Google. Dit zorg voor extra websitebezoekers.


Desktop met dashboarding

Real-time dashboard

Krijg real-time inzicht in de behaalde resultaten en de ontwikkelingen door de tijd. Zo kunt u direct en gericht actie ondernemen. Vraag ouders uw dienstverlening te beoordelen na eerste kennismaking, na 3 maanden en bij exitDe dashboards zijn flexibel in te richten op diverse niveau's zoals organisatiebreed, vestigingen, teams en zelfs per medewerker.


 

Responsive-vragenlijsten-kinderopvang

Responsive design

Tevreden.nl hanteert korte en krachtige vragenlijsten die volledig responsive zijn en dus op ieder apparaat goed leesbaar en in te vullen zijn. Bij de opzet van de vragenlijsten is er rekening mee gehouden dat de resultaten geschikt zijn om klantgericht te verbeteren en te benchmarken.


Wat heeft het onderzoek opgeleverd?

Hoge kwaliteit betekent dat je moet investeren in de ontwikkeling van je medewerkers, want zij vormen het hart van onze organisatie. Ik doe samen met Tevreden.nl al jaren onderzoek naar medewerkerstevredenheid. Tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten. Maar we gaan nu een stap verder. We willen bevlogenheid stimuleren. Daarin zit nog meer positieve actie. Een medewerker die vertrouwen heeft in zichzelf, flexibel durft te zijn, ter plekke een oplossing verzint voor een probleem. Die hebben we nu nodig.

Berend botje kinderopvang
Kinderopvang Berend Botje

Klaar om te starten met meten?

 

Klantenonderzoek

Weet u wat ouders van de kwaliteit van uw kinderopvangorganisatie vinden? Door middel van onafhankelijk, professioneel (doorlopend) onderzoek krijgt u inzicht in de tevredenheid van ouders, medewerkers en uw netwerkpartners. Evalueer na eerste kennismaking, na 3 maanden en bij exit.

Aan de slag Meer info
 • Koppeling CMS/DMS
 • Reviews op Google
 • Reviews op eigen website
 • Unieke API koppeling
 • Real-time online dashboard
 • Onbeperkt uitnodigen

Medewerkersonderzoek

Speciaal voor de kinderopvangbranche hebben wij een branchebreed medewerkerstevredenheidsonderzoek ontwikkeld. Dit onderzoek spitst zich toe een aantal thema's, waaronder bevlogenheid (ENPS), werksfeer, leidinggevende, en persoonlijke ontwikkeling. U ziet uw eigen resultaten en die van het landelijke benchmark in een overzichtelijk dashboard.

Aan de slag Meer info
 • Real-time online dashboard
 • Interne benchmark
 • Landelijke benchmark
 • Onbeperkt uitnodigen
 • Inzicht per vestiging, team en medewerker

Beste van 2 werelden

Trotse medewerkers en enthousiaste klanten zijn doorslaggevend in het succes van organisaties en leidt altijd tot een hoger rendement. De klant- en medewerkerstevredenheidsonderzoeken zijn te combineren in 1 real-time dashboard. Een krachtige combi voor organisaties die écht het verschil willen maken!

Meest gekozen
Aan de slag Meer info
 • Alles uit cliëntenonderzoek
 • Alles uit medewerkersonderzoek
 • Gunstige combideal
 • Resultaten in 1 dashboard

Meer tevreden klanten en medewerkers in 2019?

klanttevredenheid_icon
Onze experts delen hun kennis in 7  stappen!
DOWNLOAD HIER
Ontvang het whitepaper binnen 1 minuut in je mailbox.
close-link
Click Me