tevredenheidsonderzoek_autobedrijf

Koppeling Car-Systems & Tevreden.nl

Actie!

Word voor 1 juli 2019 klant bij Tevreden.nl en ontvang een online marketing kit t.w.v. € 599,-! Deze kit kun je inzetten voor de promotie van jouw autobedrijf. Het bestaat uit een uniek digitaal certificaat welke je jaarlijks ontvangt met de daarop behaalde onderzoeksresultaten. Je ontvangt ook nog eens een compleet set aan banners voor op social media en je website.

Zo kiezen potentiële klanten voor jouw autobedrijf

Wist je dat bijna 80% van de internetgebruikers hun keuze laten beïnvloeden door online klanten reviews? Laat daarom aan de buitenwereld zien waarom klanten voor jou gekozen hebben en hoe ze jouw autobedrijf beoordelen. Reviews en ratings verzamelen is door de koppeling tussen Car-Sys en Tevreden.nl een fluitje van een cent.

Het grote voordeel van deze koppeling is dat je vanuit Car-Sys automatisch op het juiste moment, de juiste vragenlijst, naar de juiste klant verstuurd. Je hoeft dus niet (meer) te schakelen tussen verschillende programma's. Lekker makkelijk!

Tevreden.nl geeft met doeltreffende vragenlijsten een goed inzicht in de klantervaring na bezoek aan de werkplaats, of na aanschaf van een occasion. Doordat je doorlopend de vinger aan de pols houdt, weet je precies wat er speelt en waar de kwaliteit van jouw dienstverlening bijgeschaafd kan worden.

Ocassion Portals

Adverteer je actief op Marktplaats en/of AutoTrack? Ook hier heeft Tevreden.nl een koppeling mee waardoor jouw reviews en ratings automatisch doorgeplaatst worden naar deze occasions portals. Heel belangrijk voor de promotie van jouw autobedrijf!

Google-rich-snippets

Val op in Google!

Ook van die mooie gele sterren onder jouw website in Google? Deze Google sterren zorgen voor meer zichtbaarheid en verhogen de click-through-rate naar je website tot wel 17%. Dit betekent 17% meer potentiële klanten die jouw website bezoeken. Niet gek, toch?

Social Proof Widget

Social Proof Widget

De review widget kun je gemakkelijk een plaatsje geven op je eigen website. De widget laat jouw reviews en score zien aan de bezoekers en zorgt ervoor dat ze je direct vertrouwen.

Zo eenvoudig werkt de koppeling

1. Koppelen

Klant (geworden) bij Tevreden.nl? Dan ontvang je van ons een uniek account welke je vervolgens eenmalig dient te registeren in Car-Sys om de koppeling te activeren. De registratie in Car-Sys is binnen 5 minuten geregeld.

2. Instellen

Kies de gewenste instellingen. Zo kun je ervoor kiezen om niet vaker dan 1 keer in een bepaalde periode, pas vanaf een bepaald bedrag of bijvoorbeeld direct na facturatie een onderzoek toe te sturen.

3. Onderzoek

De klant ontvangt een e-mail met daarin een link naar het betreffende onderzoek. Na het invullen van het onderzoek verschijnen de resultaten direct in het real-time dashboard van Tevreden.nl.

4. Reviews

In ieder onderzoek is een review vraag opgenomen. Deze review zal automatisch doorgeplaatst worden naar je eigen website, Google, Marktplaats en Autotrack. Heel belangrijk voor de promotie van je autobedrijf!

Wat vinden klanten van de koppeling?

“Het gebruiksgemak is erg groot, na facturatie kan een klant eenvoudig uitgenodigd worden voor een onderzoek. Bij kleine reparaties, als de klant recent nog geweest is en als klanten hebben aangegeven geen onderzoek te willen ontvangen kan deze gemakkelijk overgeslagen worden en de keuze worden vastgelegd. Er zou nog gewerkt kunnen worden aan het versturen van onderzoeken zonder dat we daarvoor een factuur moeten aanmaken en een dashboard waarop de respons, liefst per onderdeel, wordt getoond.

We monitoren de onderzoeken en proberen uit de antwoorden af te leiden waar klanten in de toekomst behoefte aan hebben. Goede reviews met bruikbare tips of schoonheidsfoutjes in het proces worden met de klant besproken. Slechte reviews, we ontvangen ze zelden onder een 7, bellen we natuurlijk na en proberen we met de klant op te lossen. In slechts enkele gevallen is dat niet gelukt. Soms onterecht, soms een stevig leermoment……………..Alleen maar 9 en 10 scoren is ook niet geloofwaardig, iedereen maakt wel eens fouten of schat zaken verkeerd in.”

jan kleverlaan tevreden
Kleverlaan B.V. – Jan Kleverlaan

“De koppeling met Carsystems is ideaal omdat er direct na het werkplaatsbezoek en het uit factureren van de werkzaamheden de klant een korte vragenlijst ontvangt in zijn mailbox, in ons geval over de uitgevoerde APK of Onderhoud. De vragenlijsten zijn kort en bondig waarmee op een snelle manier door de klant een ervaring met ons bedrijf kan worden gegeven.  Ons bedrijf scoort gemiddeld een 8.8 dit is nagenoeg het landelijk gemiddelde welke zijn terug te vinden in een maandelijkse rapportage aangeleverd door Tevreden.nl.

Onze scores worden zichtbaar op onze eigen website en zijn ook te vinden middels een Google zoekopdracht, ook in onze marketing uitingen gaan we prat op de behaalde scores. Een voordeel is ook dat als een klant een enquête invult je direct de uitslag ontvangt, zo kun je snel en adequaat handelen waar nodig.”

serviceonly_tevreden
Service Only – Maurice van der Made

Wij werken o.a. voor

Actie

Let op: de actie met het online marketing kit t.w.v. € 599,- is geldig tot 1 juli 2019!

Benieuwd?

Wil je graag meer weten over de koppeling tussen Tevreden.nl en Car-Sys? Laat het ons dan even weten en wij nemen binnen 1 werkdag contact op.

[contact-form-7 title="" id="none"]
Tevreden.nl en Feedback Company bundelen hun krachten!

Reviewspecialist Feedback Company en onderzoeksbureau Tevreden.nl bundelen hun krachten en hun producten en diensten. Zodat we de feedback- en onderzoek markt nog beter kunnen bedienen, een verdiepingsslag kunnen maken en een completer product kunnen aanbieden.

Lees bericht
close-link