Hoe krijg je meer tevreden klanten

Infographic met onderzoeksresultaten

Onderzoeksresultaten helder in beeld

Onderzoeksresultaten zijn soms saaie, complexe zaken die niet bij iedereen binnen organisatie duidelijk overkomen. Herkenbaar? Dan is een infographic dé ideale uitkomst.

Infographic

Waarom een infographic?

Een infographic geeft snel overzicht over een boel informatie. Door korte teksten en visuele vormgeving wordt informatie gemakkelijker te behappen. En wellicht nog belangrijker, het houdt de aandacht vast en is voor iedereen binnen de organisatie te begrijpen.
 

Gebruiksvriendelijk

Je bent trots op de behaalde resultaten en dit wil je met iedereen delen. Onze volledig responsive infographic ziet er geweldig uit op alle apparaten. Of je het nu bekijkt via desktop of mobiel maakt geen verschil.

Deel het op Social Media

De infographic is zo ontworpen dat deze makkelijk online te delen is. Zo is het mogelijk om de embed code te kopiëren en direct te delen via social media kanalen als Instagram, LinkedIn of Facebook.
 
Dit kan op verschillende manieren voordelen opleveren voor jouw organisatie. Allereerst worden interessante infographics met actuele informatie veel gedeeld, waardoor meer mensen kennis maken met jouw organisatie. 
 

Animatie

Onze infographic is een combinatie van animatie en interactiviteit. Ga er maar eens met de muis overheen. Dan komen er meer statistieken naar voren.

Voorbeeld Infographics

Klanttevredenheidsonderzoek

De thema's zijn natuurlijk helemaal afgestemd op jouw organisatie.

Medewerkerstevredenheidsonderzoek

De thema's zijn natuurlijk helemaal afgestemd op jouw organisatie.

Ook zo'n gave infographic?

Vul het formulier in en ontvang jouw eigen unieke infographic voor 999,- (excl.btw).

[contact-form-7 title="" id="none"]
Tevreden.nl en Feedback Company bundelen hun krachten!

Reviewspecialist Feedback Company en onderzoeksbureau Tevreden.nl bundelen hun krachten en hun producten en diensten. Zodat we de feedback- en onderzoek markt nog beter kunnen bedienen, een verdiepingsslag kunnen maken en een completer product kunnen aanbieden.

Lees bericht
close-link