Een cadeautje...speciaal voor jou

Unieke infographic en certificaat voor 995,- 499,-!

Eindejaarsactie

En zo is er alweer bijna een jaar voorbij. Tijd om de balans van de klanttevredenheid over 2018 op te maken. Onderzoeksresultaten zijn soms saaie, complexe zaken die niet bij iedereen binnen organisatie duidelijk overkomen. Herkenbaar?

Profiteer dan tijdelijk van onze eindejaarsactie en krijg flinke korting op onze unieke infographic! Als bonus ontvang je ook nog eens een gedrukt certificaat met daarop de behaalde resultaten. Eén beeld zegt tenslotte meer dan 1000 woorden.

Infographic

Waarom een infographic?

Een infographic geeft snel overzicht over een boel informatie. Door korte teksten en visuele vormgeving wordt informatie gemakkelijker te behappen. En wellicht nog belangrijker, het houdt de aandacht vast en is voor iedereen binnen de organisatie te begrijpen.
 

Gebruiksvriendelijk

Je bent trots op de behaalde resultaten en dit wil je met iedereen delen. Onze volledig responsive infographic ziet er geweldig uit op alle apparaten. Of je het nu bekijkt via desktop of mobiel maakt geen verschil.

Deel het op Social Media

De infographic is zo ontworpen dat deze makkelijk online te delen is. Zo is het mogelijk om de embed code te kopiëren en direct te delen via social media kanalen als Instagram, LinkedIn of Facebook.
 
Dit kan op verschillende manieren voordelen opleveren voor jouw organisatie. Allereerst worden interessante infographics met actuele informatie veel gedeeld, waardoor meer mensen kennis maken met jouw organisatie. 
 

Animatie

Onze infographic is een combinatie van animatie en interactiviteit. Ga er maar eens met de muis overheen. Dan komen er meer statistieken naar voren.

Voorbeeld Infographics

Klanttevredenheidsonderzoek

De thema's zijn natuurlijk helemaal afgestemd op jouw organisatie.

Medewerkerstevredenheidsonderzoek

De thema's zijn natuurlijk helemaal afgestemd op jouw organisatie.

Bonus certificaat!

Certificaat 2018 Tevreden.nl

Natuurlijk ben je trots op de behaalde resultaten. Daarom ontvang je alleen tijdens de eindejaarsactie ook een uniek certificaat, digitaal en in het echt.

Geef dit certificaat een mooi plekje op kantoor, je website en social media kanalen zodat iedereen kan zien hoe goed je het hebt gedaan.

Wil je alleen de gemiddelde score op het certificaat? Geen probleem.

Deze actie eindigt over

 

Ook zo'n gave infographic en certificaat?

Vul het formulier in en ontvang in januari 2019 jouw eigen unieke infographic en certificaat voor slechts 499,- (excl.btw).

Deze korting is tijdelijk geldig (tot 1 dec. 2018).
Wees er dus snel bij.

[contact-form-7 title="" id="none"]
In 7 stappen succesvol onderzoek

Uitgebreide checklist

Ben je van plan om een klant- en/of medewerkerstevredenheidsonderzoek uit te voeren? Maar weet je niet precies hoe? Check dan ons nieuwe whitepaper 'In 7 stappen naar succesvol onderzoek'.
ONTVANG HIER GRATIS!
succesvol onderzoek
close-link