Een cadeautje...speciaal voor jou

Unieke infographic en certificaat voor 995,- 499,-!

Onderzoeksresultaten helder in beeld

En zo is er alweer een nieuw jaar begonnen. Tijd om de balans van de klanttevredenheid over 2018 op te maken. Onderzoeksresultaten zijn soms saaie, complexe zaken die niet bij iedereen binnen organisatie duidelijk overkomen. Herkenbaar?

Profiteer tot 31 januari 2019 van onze actie en krijg flinke korting op jouw unieke infographic! Als bonus ontvang je ook nog eens een gedrukt certificaat met daarop de behaalde resultaten. Eén beeld zegt tenslotte meer dan 1000 woorden.

Infographic

Waarom een infographic?

Een infographic geeft snel overzicht over een boel informatie. Door korte teksten en visuele vormgeving wordt informatie gemakkelijker te behappen. En wellicht nog belangrijker, het houdt de aandacht vast en is voor iedereen binnen de organisatie te begrijpen.
 

Gebruiksvriendelijk

Je bent trots op de behaalde resultaten en dit wil je met iedereen delen. Onze volledig responsive infographic ziet er geweldig uit op alle apparaten. Of je het nu bekijkt via desktop of mobiel maakt geen verschil.

Deel het op Social Media

De infographic is zo ontworpen dat deze makkelijk online te delen is. Zo is het mogelijk om de embed code te kopiëren en direct te delen via social media kanalen als Instagram, LinkedIn of Facebook.
 
Dit kan op verschillende manieren voordelen opleveren voor jouw organisatie. Allereerst worden interessante infographics met actuele informatie veel gedeeld, waardoor meer mensen kennis maken met jouw organisatie. 
 

Animatie

Onze infographic is een combinatie van animatie en interactiviteit. Ga er maar eens met de muis overheen. Dan komen er meer statistieken naar voren.

Voorbeeld Infographics

Klanttevredenheidsonderzoek

De thema's zijn natuurlijk helemaal afgestemd op jouw organisatie.

Medewerkerstevredenheidsonderzoek

De thema's zijn natuurlijk helemaal afgestemd op jouw organisatie.

Bonus certificaat!

Certificaat 2018 Tevreden.nl

Natuurlijk ben je trots op de behaalde resultaten. Daarom ontvang je alleen tijdens de eindejaarsactie ook een uniek certificaat, digitaal en in het echt.

Geef dit certificaat een mooi plekje op kantoor, je website en social media kanalen zodat iedereen kan zien hoe goed je het hebt gedaan.

Wil je alleen de gemiddelde score op het certificaat? Geen probleem.

Infographic & Certificaat ontvang je begin 2019!

Ook zo'n gave infographic en certificaat?

Vul het formulier in en ontvang jouw eigen unieke infographic en certificaat voor slechts 499,- (excl.btw).

Deze korting is tijdelijk geldig (tot 31 jan. 2019).
Wees er dus snel bij.

[contact-form-7 title="" id="none"]

Weten welke stappen je nu écht moet zetten voor enthousiaste medewerkers en tevreden klanten? 

Tijdens dit gratis webinar delen wij dé ultieme blauwdruk! Volg het vanachter je eigen bureau.
Beperkt plaats beschikbaar.
MEER INFORMATIE
close-link