Éen beeld zegt meer dan duizend woorden

Onderzoeksresultaten voor iedereen te begrijpen

 

Infographic

Een infographic geeft snel overzicht over een boel informatie. Door korte teksten en visuele vormgeving wordt informatie gemakkelijker te behappen. En wellicht nog belangrijker, het houdt de aandacht vast.
 

Onderzoeksresultaten voor iedereen te begrijpen

Onderzoeksresultaten zijn soms saaie, complexe zaken die niet goed overkomen in woorden op papier. Een infographic laten maken is dan de juiste keuze. Het geeft op een visuele manier inzicht in de behaalde resultaten en is voor een ieder goed te begrijpen.
 

Gebruiksvriendelijk

Je bent trots op de behaalde resultaten en dit wil je met iedereen delen. Onze volledig responsive infographic ziet er geweldig uit op alle apparaten. Of je het nu bekijkt via desktop of mobiel maakt geen verschil.
 

Delen

De infographic is zo ontworpen dat deze makkelijk online te delen is.  Zo is het mogelijk om de embed code te kopiëren en de infographic direct te delen via social media kanalen als Instagram, LinkedIn of Facebook.
 
Dit kan op verschillende manieren voordelen opleveren voor jouw organisatie. Allereerst worden interessante infographics met actuele informatie veel gedeeld, waardoor meer mensen kennis maken met jouw organisatie. 

Voorbeeld

Onze infographic is een combinatie van animatie en interactiviteit. Hieronder zie je een voorbeeld van de resultaten van een medewerkerstevredenheidsonderzoek.

Ook zo'n gave infographic?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor de mogelijkheden.

[contact-form-7 title="" id="none"]
In 7 stappen succesvol onderzoek

Uitgebreide checklist

Ben je van plan om een klant- en/of medewerkerstevredenheidsonderzoek uit te voeren? Maar weet je niet precies hoe? Check dan ons nieuwe whitepaper 'In 7 stappen naar succesvol onderzoek'.
ONTVANG HIER GRATIS!
succesvol onderzoek
close-link