Tevreden_marketing

Kennisevenementen

Regelmatig verzorgen wij workshops, webinars en trainingsdagen op basis van een open inschrijving.

webinar welzijn

Medewerkerstevredenheidsonderzoek

Woensdag 11 december - 10.00 uur

We zien nog vaak een traditionele aanpak waarbij in de meeste organisaties maximaal één keer per twee jaar de werkbeleving in kaart wordt gebracht: lange vragenlijsten, dikke rapporten en een verbeterplan wat allang niet meer relevant is. En dan maar hopen op een stijgende lijn.

Wij geloven niet in deze werkwijze en laten graag in 45 minuten onze aanpak zien.

Meer informatie

Vragenuurtje Tevreden.nl


Woensdag 13 november - 10.00 uur

Op woensdag 13 november geven wij een LIVE vraag- en antwoord webinar over het uitvoeren van (cliënt)tevredenheidsonderzoek binnen het sociale domein. Heb je een vraag of wil je graag advies van een expert hebben? Meld je gratis aan voor dit webinar.

Direct aanmelden

Aan de slag met de Aedes benchmark resultaten 2019


Dinsdag 26 november - 10.00 uur

Hoe verbeter je als woningcorporatie de benchmarkresultaten van 2019? Tijdens dit live Q&A webinar kun je onze experts vragen stellen en delen zij tips en voorbeelden van corporaties die de laatste jaren flinke stappen hebben gemaakt in de benchmark.

Direct aanmelden

webinar welzijn

Aan de slag met het onderzoeksaccount

Woensdag 15 januari 2020 - 10.00 uur

Ben jij klant bij Tevreden.nl en wil je graag meer verdieping halen uit je onderzoeksaccount? Dan is dit webinar perfect voor jou.

Direct aanmelden

In 2 uur een verbeterplan

Met de onderzoeksoplossing van Tevreden.nl voer je op een gemakkelijke manier onderzoek uit en bekijk je de resultaten in het online dashboard. Maar wat zeggen deze resultaten nu eigenlijk precies? En hoe zet je deze resultaten om in een gericht actieplan?

In slechts 2 uur tijd ga jij (eventueel samen met collega's) aan de slag met de door jullie behaalde resultaten. Aan het einde van deze mini training heb jij een concreet actieplan om mee aan de slag te gaan!

Ja, stuur mij meer info