Workshop Tevreden

Workshops & Kennisevenementen

CX Circle tevreden.nl

CX Circle - 17 september 2018

 

CX Circle sessie 8 vindt plaats op 17 september bij ABN AMRO in Amsterdam en staat volledig in het teken van klantcontact.

Contact met de klant is altijd het moment waarop het verschil gemaakt kan worden. De aard van die interacties verandert echter flink. Bots & AI, chat, Merk-waardige interacties of moeten we toch gewoon blijven e-mailen?

Op 17 september gaan we leren van de succesvolle bedrijven op het gebied van klantcontact. Wat moet je zeker doen en wat moet je absoluut laten?

Ja, hier wil ik bij zijn!

 

Onderzoeksresultaten zijn binnen. En nu?

 

Weet u waar de knelpunten zitten en wat u er aan kunt doen om de kwaliteit van uw dienstverlening verder te verbeteren? Inzicht in ervaringen is essentieel. Zo weet u precies welke aspecten kunnen worden verbeterd. Bovendien laat u zien dat u de kwaliteit als organisatie serieus neemt.

De resultaten van uw onderzoek zijn binnen. U heeft prachtige resultaten behaald. Toch blijft er altijd ruimte voor verbetering. Maar waar moet u verbeteren of het nog beter te doen? Tijdens deze workshop geven onze specialisten handige tips, inzichten en praktijkvoorbeelden helemaal gericht op de door u behaalde resultaten. Het is een praktische training met een hoog interactie gehalte waardoor u tijdens de training al aan de slag kunt met de verbeterpunten. De training kan bij u op locatie worden verzorgd. Meer weten?

Ja, stuur mij meer info

Kinderopvang Awards 2018

Na het succes van de afgelopen jaren organiseren wij dit jaar de 4e editie van de Quebble Kinderopvang Awards & Inspiratiedag. Deelnemende kinderopvanglocaties dingen mee naar de award voor de beste kinderopvangketen, gastouder, gastouderbureau, BSO, kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en beste nieuwkomer.

Voorafgaand aan de awards organiseren we de Kinderopvang Inspiratiedag. We zijn apetrots op ons programma. Volg inspirerende workshops over het boeien, binden en verrassen van klanten en medewerkers.

Klik hier voor meer informatie