Tevreden_marketing

Kennisevenementen

Regelmatig verzorgen wij workshops, webinars en trainingsdagen op basis van een open inschrijving.

Webinar_tevreden

Hoe verbeter je de kwaliteit en betrouwbaarheid van jouw opvang?

Donderdag 14 maart - 16.00 uur

De keuze voor een kinderopvanginstelling door ouders wordt vaak gebaseerd op een combinatie van praktische redenen en “het gevoel” na een eerste kennismaking of referentie. Het is belangrijk als een dagopvang dichtbij huis is, maar doorslaggevend als een pedagogisch medewerker tijdens een rondleiding ook goed in kan spelen op de verwachtingen van ouders of blij verrast wordt door een positief oordeel van een andere ouder.

Zijn ouders echter ontevreden, dan gaat daar veel emotie mee gepaard en zullen zij de opvang doorgaans afraden. Vertrouwen, reputatie en goed gevoel komt te voet en gaat te paard.

Weet jij wat er goed gaat en wat beter kan? Tijdens dit webinar delen onze experts praktische tips om de kwaliteit en betrouwbaarheid van jouw opvang te verbeteren.

Meld je hier aan

Webinar_tevreden

Uitdagingen binnen het sociale domein

Dinsdag 12 maart - 10.00 uur

Het draait allemaal om tevreden cliënten. Maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Het sociale domein is vrij breed en dit geldt ook voor de uitdagingen waar organisaties mee te maken krijgen als ze aan de slag willen met het verbeteren van de cliënttevredenheid.

De meest voorkomende uitdagingen en valkuilen komen tijdens dit webinar aan bod. Natuurlijk geven wij ook tips en handvatten om vervolgens aan de slag te gaan met deze uitdagingen.Heb je vragen? Stel ze dan live aan onze experts.

Meld je hier aan

Onderzoeksresultaten zijn binnen. En nu?

De resultaten van uw onderzoek zijn binnen. Er zijn mooie resultaten behaald. Toch blijft er altijd ruimte voor verbetering. Maar waar moet je verbeteren om  het nog beter te doen? Tijdens deze workshop geven onze specialisten handige tips, inzichten en praktijkvoorbeelden helemaal gericht op de door u behaalde resultaten.

Het is een praktische training met een hoog interactie gehalte waardoor je tijdens de training al aan de slag kunt met de verbeterpunten. De training kan op locatie worden verzorgd. Meer weten?

Ja, stuur mij meer info