Tevreden_marketing

Kennisevenementen

Regelmatig verzorgen wij workshops, webinars en trainingsdagen op basis van een open inschrijving.

Webinar header

Aan de slag met het onderzoeksaccount

Woensdag 17 juli - 10.00 uur

Op woensdag 17 juli om 10.00 uur geven wij het webinar 'Aan de slag met het onderzoeksaccount'. Tijdens dit webinar delen onze klantadviseurs alle ins en outs van het onderzoeksaccount. Van dashboarding tot de verzendmodule. Na afloop weten wij zeker dat je nóg beter en efficiënter werkt in het onderzoeksaccount.

Meld je hier aan

webinar welzijn

Medewerkerstevredenheidsonderzoek

Dinsdag 27 augustus - 15.00 uur

We zien nog vaak een traditionele aanpak waarbij in de meeste organisaties maximaal één keer per twee jaar de werkbeleving in kaart wordt gebracht: lange vragenlijsten, dikke rapporten en een verbeterplan wat allang niet meer relevant is. En dan maar hopen op een stijgende lijn.

Wij geloven niet in deze werkwijze enlaten graag in 45 minuten onze aanpak zien.

Meer informatie

Onderzoeksresultaten zijn binnen. En nu?

De resultaten van uw onderzoek zijn binnen. Er zijn mooie resultaten behaald. Toch blijft er altijd ruimte voor verbetering. Maar waar moet je verbeteren om  het nog beter te doen? Tijdens deze workshop geven onze specialisten handige tips, inzichten en praktijkvoorbeelden helemaal gericht op de door u behaalde resultaten.

Het is een praktische training met een hoog interactie gehalte waardoor je tijdens de training al aan de slag kunt met de verbeterpunten. De training kan op locatie worden verzorgd. Meer weten?

Ja, stuur mij meer info