Tevreden_marketing

Kennisevenementen

Regelmatig verzorgen wij workshops, webinars en trainingsdagen op basis van een open inschrijving.

Webinar_tevreden

Uitdagingen binnen het sociale domein

Woensdag 27 maart - 10.00 uur

Het draait allemaal om tevreden cliënten. Maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Het sociale domein is vrij breed en dit geldt ook voor de uitdagingen waar organisaties mee te maken krijgen als ze aan de slag willen met het verbeteren van de cliënttevredenheid.

De meest voorkomende uitdagingen en valkuilen komen tijdens dit webinar aan bod. Natuurlijk geven wij ook tips en handvatten om vervolgens aan de slag te gaan met deze uitdagingen.Heb je vragen? Stel ze dan live aan onze experts.

Meld je hier aan

Webinar_tevreden

7 stappen naar tevreden klanten en medewerkers

Donderdag 28 maart- 10.00 uur

Wil je weten welke stappen je nuéchtmoet zetten voor enthousiaste medewerkers en tevreden klanten?Wij gaan je hier stap voor stap mee helpen.Onze experts delen hun jarenlange kennis en ervaring in 1 ultieme blauwdruk.

Meld je hier aan

Webinar_tevreden

Aan de slag met het onderzoeksaccount

Donderdag 4 april - 10.00 uur

Op donderdag 4 april om 10.00 uur starten wij met het gloednieuwe webinar 'Aan de slag met het onderzoeksaccount'. Tijdens dit webinar delen onze klantadviseurs alle ins en outs van het onderzoeksaccount. Van dashboarding tot de verzendmodule. Na afloop weten wij zeker dat je nóg beter en efficiënter werkt in het onderzoeksaccount.

Meld je hier aan

CX Circle tevreden.nl

CX Sessie 10: Employee Experience

Donderdag 4 april - 12.00 uur

Enthousiaste klanten krijg je met enthousiaste medewerkers. Niet gek dus dat Employee Experience bij veel organisaties op de agenda staat. Hoe vind je de juiste medewerkers? Hoe zorg je voor goede onboarding? Hoe zorg je ervoor dat jouw medewerkers dagelijks met veel plezier naar hun werk gaan? En hoe leidt werkgeluk tot blije klanten? In deze sessie worden die vragen beantwoord. Met cases van o.a. Hutten, Stichting Jarige Job en keynote spreker Arjen Banach.

Meer informatie

Onderzoeksresultaten zijn binnen. En nu?

De resultaten van uw onderzoek zijn binnen. Er zijn mooie resultaten behaald. Toch blijft er altijd ruimte voor verbetering. Maar waar moet je verbeteren om  het nog beter te doen? Tijdens deze workshop geven onze specialisten handige tips, inzichten en praktijkvoorbeelden helemaal gericht op de door u behaalde resultaten.

Het is een praktische training met een hoog interactie gehalte waardoor je tijdens de training al aan de slag kunt met de verbeterpunten. De training kan op locatie worden verzorgd. Meer weten?

Ja, stuur mij meer info