Tevreden_marketing

Kennisevenementen

Regelmatig verzorgen wij workshops, webinars en trainingsdagen op basis van een open inschrijving.

klanttevredenheidsonderzoek

Succesvolle teams

Op basis van onderzoeksresultaten van Tevreden.nl en jarenlange ervaring van Inspire-me over het trainen van succesvolle teams geven we tijdens dit online webinar inzicht in welke factoren teams (op afstand) succesvol maken. Niet alleen voor nu interessant, maar ook naar de toekomst toe heel waardevol. Zie ik je woensdag 3 juni om 10.00 uur? Mocht je van te voren vragen hebben, stel ze gerust.

Aanmelden

 

In 2 uur een verbeterplan

Met de onderzoeksoplossing van Tevreden.nl voer je op een gemakkelijke manier onderzoek uit en bekijk je de resultaten in het online dashboard. Maar wat zeggen deze resultaten nu eigenlijk precies? En hoe zet je deze resultaten om in een gericht actieplan?

In slechts 2 uur tijd ga jij (eventueel samen met collega's) aan de slag met de door jullie behaalde resultaten. Aan het einde van deze mini training heb jij een concreet actieplan om mee aan de slag te gaan!

Ja, stuur mij meer info

Tevreden.nl en Feedback Company bundelen hun krachten!

Reviewspecialist Feedback Company en onderzoeksbureau Tevreden.nl bundelen hun krachten en hun producten en diensten. Zodat we de feedback- en onderzoek markt nog beter kunnen bedienen, een verdiepingsslag kunnen maken en een completer product kunnen aanbieden.

Lees bericht
close-link