Reviews Tevreden.nl


Reviews tonen op Google

De meeste organisaties willen traffic voornamelijk naar de eigen site laten lopen. Sterren en scores die getoondworden in de (natuurlijke) zoekresultaten in Google helpen bij het verkrijgen van traffic. Voor Google hebben we 2 oplossingen.

Meer informatie

Richtlijnen reviews schrijven

Goede reviews zijn er in alle vormen en maten. Met een goed beschreven review kan een organisatie stappen maken om de dienstverlening te verbeteren. Om het u makkelijk te maken beschrijven wij enkele tips waarmee u aan de slag kunt.

Meer informatie

Controle van reviews

In tegenstelling tot review- of vergelijkingssites hanteert Tevreden een unieke methode. We plaatsen reviews die relevant, nuttig en betrouwbaar zijn. De redactie van Tevreden.nl zal bepaalde reviews blokkeren wanneer deze een van de volgende punten bevatten.

Meer informatie

Reviews op eigen website

De standaard publicatiewidgets zijn bijna altijd binnen ieder account van Tevreden.nl beschikbaar. Een publicatiewidget is een stukje code (iframe) die geïntegreerd kan worden op een plek naar wens in de eigen website(s).

Meer informatie
Tevreden.nl en Feedback Company bundelen hun krachten!

Reviewspecialist Feedback Company en onderzoeksbureau Tevreden.nl bundelen hun krachten en hun producten en diensten. Zodat we de feedback- en onderzoek markt nog beter kunnen bedienen, een verdiepingsslag kunnen maken en een completer product kunnen aanbieden.

Lees bericht
close-link