Tevreden_marketing

Aan de slag met de onderzoeksresultaten

Tevreden.nl, Capelle aan den IJssel

In 2 uur tijd een gericht verbeterplan

Met de onderzoeksoplossing van Tevreden.nl voer je op een gemakkelijke manier onderzoek uit en bekijk je de resultaten in het online dashboard. Maar wat zeggen deze resultaten nu eigenlijk precies? En hoe zet je deze resultaten om in een gericht actieplan? In slechts 2 uur tijd ga jij (eventueel samen met collega's) aan de slag met de door jullie behaalde resultaten. Aan het einde van deze mini training heb jij een concreet actieplan om mee aan de slag te gaan!

Inhoud training

  • Persoonlijk gesprek met onze onderzoekers
  • Analyseren van de onderzoeksresultaten
  • Een op maat afgestemd verbeterplan
  • Tips en aanbevelingen
  • Stel al je vragen

Kosten training

De kosten voor de 2-urige sessie bedragen € 695,-. Wil je graag met een collega of meerdere collega's de training volgen? Geen probleem. De kosten voor de training blijven slechts € 695,- (ex.btw) ongeacht het aantal deelnemers.

De sessies vinden plaats op het kantoor van Tevreden.nl in Capelle aan den IJssel. Mocht dit om logistieke redenen niet haalbaar zijn, dan is de sessie ook via een online video conference mogelijk.

Wil jij ook een gericht actieplan?

Neem contact op

Laat je gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met je op. We spreken dan samen af hoe we jouw unieke mini training invulling gaan geven.

 

[contact-form-7 title="" id="none"]