ANWB header

Klanttevredenheid ANWB

"Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel"

Grootste rijschool van Nederland

ANWB Rijopleidingen is de grootste rijschool van Nederland en verzorgt in heel Nederland rijlessen voor de auto, bromfiets, aanhangwagen en motor. Je lest bij ANWB Rijopleiding op jouw manier; je kunt in hele korte tijd je rijbewijs halen of je kunt ervoor kiezen losse lessen te nemen.

Maximale Klanttevredenheid

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven daarom een maximale klanttevredenheid na. Wij willen graag weten wat je ervaringen zijn met onze rijscholen, instructeurs en lesmethode. Om deze manier kunnen wij onszelf blijven verbeteren.
 
Dagelijks wordt door een onafhankelijke organisatie onderzoek uitgevoerd naar de klanttevredenheid. In het onderzoek word je oordeel gevraagd over o.a. vriendelijkheid, duidelijkheid van instructies, geduld en inlevingsvermogen. 
 
Inmiddels zijn er al meer dan 31.000 beoordelingen gegeven. Met een resultaat waar we trots op zijn, een gemiddelde klanttevredenheid van 8.2. Zo zijn er metingen op thema's als de proefles, de rijinstructeur, de rijschool en vriendelijkheid van het personeel. In de resultaten vind je ook de top 25 van beste rijinstructeurs en vestigingen.
 
We kijken niet alleen naar de goede resultaten, maar willen ook graag weten wat we nog verder kunnen verbeteren. Als klanten minder tevreden zijn, dan nemen wij direct contact op, zodat we hier direct actie op kunnen ondernemen.


ANWB Rijopleidinggebruikt het onderzoeksplatform anwb-rijopleiding.tevreden.nl actief om klantervaringen in kaart te brengen en haar kwaliteit te verbeteren.

ANWB Rijopleiding nodigt haar klanten uit om deel te nemen aan het onderzoek. Met inzicht in de resultaten, uitgebreide rapportagemogelijkheden en verbeteradviezen kan ANWB Rijopleiding nog beter voldoen aan jouw wensen en verwachtingen.

Wat wilt u als organisatie bereiken en verbeteren?

Tijdens een telefonisch gesprek inventariseren wij de wensen en behoeftes en bepalen we de beste onderzoeksopzet voor uw organisatie. Benieuwd?

Neem contact op
Tevreden.nl en Feedback Company bundelen hun krachten!

Reviewspecialist Feedback Company en onderzoeksbureau Tevreden.nl bundelen hun krachten en hun producten en diensten. Zodat we de feedback- en onderzoek markt nog beter kunnen bedienen, een verdiepingsslag kunnen maken en een completer product kunnen aanbieden.

Lees bericht
close-link