header AHG

Klanttevredenheid Autoschade Herstel Groep

Stack's visual style is simple yet distinct, making it an ideal starting point for your project whether it be a basic marketing site, or multi-page company presence.

Schadeherstel door heel Nederland

Heeft u, in welke vorm dan ook, te maken met autoschade, dan bent u hier aan het juiste adres. Autoschade Herstel Groep is de grote landelijke autoschadeketen met meer dan 50 herstelbedrijven. Door up-to-date vakkennis, enthousiasme en ongeremde passie te combineren met de meest innovatieve reparatietechnieken zijn wij in staat elke schade, van cosmetisch tot complex en merkgerelateerd, efficiƫnt en veilig te repareren.

Al onze vestigingen zijn te herkennen aan de bekende blauwe bol op de gevel.

Kies voor kwaliteit

Alle vestigingen van Autoschade Herstel Groep voldoen aan de kwaliteitseisen van FOCWA. Kiezen voor Autoschade Herstel Groep is dus kiezen voor kwaliteit. Veilig autoschadeherstel met kwaliteitsgarantie is een must voor iedere reparateur.

Deel uw mening

Met de resultaten uit het onderzoek kunnen we onze dienstverlening nog klantgerichter maken. Uw ervaringen helpen ons in het sturen op 100% klanttevredenheid! Uw mening helpt andere klanten met betrouwbare informatie over het schadeherstel door Autoschade Herstel Groep.

logo_ahg

Het onderzoeksplatform ahg.tevreden.nl richt zich op het meten van tevredenheid.Het onderzoeksplatform is onderdeel van autoschadeherstel.tevreden.nl. Het onderzoeksplatform is het toonaangevende tevredenheidsonderzoek in de schadeherstel branche.

Wat wilt u als organisatie bereiken en verbeteren?

Tijdens een telefonisch gesprek inventariseren wij de wensen en behoeftes en bepalen we de beste onderzoeksopzet voor uw organisatie. Benieuwd?

Neem contact op
In 7 stappen succesvol onderzoek

Meer tevreden klanten?

Download het white paper 'In 7 stappen naar succesvol onderzoek'.
ONTVANG HIER GRATIS!
succesvol onderzoek
close-link