Autotaalglas header

Klanttevredenheid Autotaalglas

"Door focus zijn we uitgegroeid tot een van de best presterende bedrijven in Nederland. "

Beter worden in alles wat we doen. Daar gaan we voor

Autotaalglas is de autoruitspecialist die zowel door verzekerings- en leasemaatschappijen als particulieren wordt ingeschakeld om (dag en nacht) autoruitschade vakkundig en kwalitatief te herstellen.

Autotaalglas gebruikt daarbij de meest moderne technieken en beschikt over unieke services, zoals Glasscan. Autotaalglas is een franchiseketen met 54 vestigingen in Nederland.

Autotaalglas is de autoruitspecialist die zowel door verzekerings- en leasemaatschappijen als particulieren wordt ingeschakeld om (dag en nacht) autoruitschade vakkundig en kwalitatief te herstellen.
 

Lokaal betrokken

Onze vestigingen worden geleid door betrokken zelfstandig ondernemers die van een uitdaging houden. We houden elkaar scherp, weten van aanpakken, zoeken grenzen op en zetten net een stapje extra. Dit alles om het ongemak van ruitschade zo snel mogelijk te verhelpen. Zonder franje.
 

Alles voor tevredenheid

Tevreden klanten. Daar gaan we voor. Voor de volle honderd procent. Door deze focus zijn we uitgegroeid tot een van de best presterende bedrijven op dit terrein in Nederland. Daar zijn we trots op. Het stimuleert ons om nog beter ons best te doen. En het net even anders te blijven doen dan anderen.
 
Wil je weten hoe klanten ons waarderen? Op autotaalglas.tevreden.nl hebben ruim 120.000 automobilisten een uitgebreide klantbeoordeling ingevuld. De gemiddelde waardering: een 8,6!

Autotaalglas gebruikt het onderzoeksplatform autotaalglas.tevreden.nl actief om klantervaringen in kaart te brengen en haar kwaliteit te verbeteren.

Autotaalglas nodigt haar klanten uit om deel te nemen aan het onderzoek.

Met inzicht in de resultaten, uitgebreide rapportagemogelijkheden en verbeteradviezen kan Autotaalglas nog beter voldoen aan jouw wensen en verwachtingen.

Wat wilt u als organisatie bereiken en verbeteren?

Tijdens een telefonisch gesprek inventariseren wij de wensen en behoeftes en bepalen we de beste onderzoeksopzet voor uw organisatie. Benieuwd?

Neem contact op
Tevreden.nl en Feedback Company bundelen hun krachten!

Reviewspecialist Feedback Company en onderzoeksbureau Tevreden.nl bundelen hun krachten en hun producten en diensten. Zodat we de feedback- en onderzoek markt nog beter kunnen bedienen, een verdiepingsslag kunnen maken en een completer product kunnen aanbieden.

Lees bericht
close-link