Comparex header

Klanttevredenheid Comparex

"Klantervaringen om de kwaliteit te verbeteren"

Verbetermaatregelen

Wij bevinden ons in een digitale transformatie, waar software in toenemende mate als dienst wordt afgenomen die steeds vaker opereert in de cloud. Deze transitie vergt van organisaties veel ervaring, inzicht en visie om nĂș de juiste keuzes te maken voor de toekomst.
 
Op deze transitie spelen wij als COMPAREX in, door onze ervaring, kennis en internationale kracht te bundelen en onze klanten onafhankelijk te adviseren tijdens hun reis naar de toekomst. Dit doen wij vanuit onze missie omde meest waardevolle IT solution en services organisatie van Nederland te zijn.
 

Continu en objectief

Als COMPAREX Nederland willen wij onze klanten middels continu en objectief klanttevredenheidsonderzoek inzicht geven in onze prestaties. Om die reden hebben wij comparex.tevreden.nl in het leven geroepen.
 
Wij willen onze klanten de mogelijkheid bieden om zowel gevraagd als ongevraagd hun mening over onze dienstverlening te delen. Via comparex.tevreden.nl nodigen wij onze klanten uit om een onderzoek in te vullen. De reacties worden hier ook gepubliceerd. Op deze manier hebben en bieden wij inzicht in de kwaliteit van onze dienstverlening en kunnen we de klantgerichtheid verbeteren.
 
De verbetermaatregelen, die wij doorvoeren op basis van de feedback op het onderzoek, worden op deze pagina gepubliceerd.

Comparex Nederland gebruikt het onderzoeksplatform comparex.tevreden.nl actief om klantervaringen in kaart te brengen en haar kwaliteit te verbeteren. Comparex Nederland nodigt haar klanten uit om deel te nemen aan het onderzoek.

Met inzicht in de resultaten, uitgebreide rapportagemogelijkheden en verbeteradviezen kan Comparex Nederland nog beter voldoen aan uw wensen en verwachtingen.

Wat wilt u als organisatie bereiken en verbeteren?

Tijdens een telefonisch gesprek inventariseren wij de wensen en behoeftes en bepalen we de beste onderzoeksopzet voor uw organisatie. Benieuwd?

Neem contact op