de goudse klanttevredenheid

Klanttevredenheid De Goudse

"Advies dat helemaal is afgestemd op de persoonlijke situatie"

Advies afgestemd op persoonlijke situatie

De Goudse is een onafhankelijk familiebedrijf met 850 medewerkers en een omzet van circa 700 miljoen euro. Ze richten zich vooral op verzekeringen voor ondernemers die op zoek zijn naar zekerheid en gemak en een goede en praktische verzekeringsoplossingen, voor elke fase van hun ondernemerschap. Particulieren en ondernemers hebben behoefte aan iemand die hen kent en een advies geeft dat helemaal is afgestemd op hun persoonlijke situatie, wensen en mogelijkheden.

Doorlooptijden aanzienlijk verkort

Sinds medio 2013 vragen wij onze relaties (ondernemers, particulieren en verzekeringsadviseurs) om feedback via Tevreden.nl. Zo wordt helder waarover zij tevreden zijn en waar zij verbetermogelijkheden zien. Op basis hiervan hebben wij voor onze zakelijke schade- en inkomensverzekeringen de klantbrief (waarin we de rol van de schade-expert toelichten) duidelijker gemaakt.

Medewerkers vangen elkaar nu bij afwezigheid beter op, om zo een korte doorlooptijd te waarborgen. De doorlooptijden bij relatiebeheer, claims en het naverrekeningstraject zijn aanzienlijk verkort.

Keurmerk Klantgericht Verzekeren

De Goudse voldoet aan de kwaliteitseisen van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren. Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over onze producten en dienstverlening. Daarom houden wij zelf een doorlopend online tevredenheidsonderzoek, in samenwerking met tevreden.nl. Ook andere onderzoeken leveren ons belangrijke informatie om onze dienstverlening verder te verbeteren.

 

logo_degoudse

De Goudse gebruikt het onderzoeksplatform degoudse.tevreden.nl actief om klantervaringen in kaart te brengen en haar kwaliteit te verbeteren. Met inzicht in de resultaten en met uitgebreide rapportages kan De Goudsenog beter voldoen aan uw wensen en verwachtingen.

Wat wilt u als organisatie bereiken en verbeteren?

Tijdens een telefonisch gesprek inventariseren wij de wensen en behoeftes en bepalen we de beste onderzoeksopzet voor uw organisatie. Benieuwd?

Neem contact op
Tevreden.nl en Feedback Company bundelen hun krachten!

Reviewspecialist Feedback Company en onderzoeksbureau Tevreden.nl bundelen hun krachten en hun producten en diensten. Zodat we de feedback- en onderzoek markt nog beter kunnen bedienen, een verdiepingsslag kunnen maken en een completer product kunnen aanbieden.

Lees bericht
close-link