Mandema header 1

Klanttevredenheid Mandema & Partners

"Klantervaringen in kaart te brengen en haar kwaliteit te verbeteren."

Uw bedrijfscontinuïteit is onze drijfveer!

Mandema & Partners is een onafhankelijk, financieel adviesbureau voor ondernemingen van MKB tot beursgenoteerd, werknemers en directeuren. We maken risico’s inzichtelijk, bieden deskundig advies, verzekeringen en totaaloplossingen voor bedrijfsrisico’s, pensioen en zorg & verzuim. Mandema & Partners bouwt aan een langdurige relatie met haar klanten; hun bedrijfscontinuïteit is de belangrijkste drijfveer.

Aandacht en expertise

Mandema & Partners hecht veel waarde aan persoonlijk contact met u als klant en streeft ernaar uw bedrijf door en door te kennen. Onze klanten kunnen rekenen op een grondige analyse en onafhankelijk advies van gedreven specialisten, want dat zijn wij stuk voor stuk. Wij halen met onze jarenlange deskundigheid en actuele kennis voor u het beste uit de markt. Biedt de markt geen passende oplossing? Dan zijn wij in staat deze te creëren.

Door uw ervaring te delen, geeft u inzicht in de kwaliteit van de dienstverlening van Mandema & Partners. Met inzicht in de resultaten, uitgebreide rapportagemogelijkheden en verbeteradviezen kan Mandema & Partners nog beter voldoen aan uw wensen en verwachtingen.

Mandema & Partners gebruikt het onderzoeksplatform mandema.tevreden.nl actief om klantervaringen in kaart te brengen en haar kwaliteit te verbeteren.

Wat wilt u als organisatie bereiken en verbeteren?

Tijdens een telefonisch gesprek inventariseren wij de wensen en behoeftes en bepalen we de beste onderzoeksopzet voor uw organisatie. Benieuwd?

Neem contact op
Tevreden.nl en Feedback Company bundelen hun krachten!

Reviewspecialist Feedback Company en onderzoeksbureau Tevreden.nl bundelen hun krachten en hun producten en diensten. Zodat we de feedback- en onderzoek markt nog beter kunnen bedienen, een verdiepingsslag kunnen maken en een completer product kunnen aanbieden.

Lees bericht
close-link