CX Sessie 12: Service Excellence

10 oktober -VANAD Group - Capelle aan den IJssel

Ben jij erbij?

CX Circle is de eerste en enige onafhankelijke community in Nederland waar professionals die met Customer Experience bezig zijn in hun werk, samen kunnen komen voor kennis, inspiratie en netwerk. Samen met de CX Circlezorgen wij dat jij altijd op de hoogte bent van de ontwikkeling in jouw vak en stellen we elkaar in staat de klantbeleving in Nederland naar een hoger niveau te tillen.

Als kennispartner van de CX Circle beschikken wij over een beperkt aantal gratis tickets (t.w.v. € 100,-).
Wil jij erbij zijn? Vul onderaan de pagina het formulier in en wij nemen contact met je op.

Service Excellence

Hoe ga je organisaties zo inrichten dat ze beter in staat zijn om klanten excellent te bedienen? De afgelopen jaren heeft het onderwerp en de filosofie van Service Excellence meer en meer aandacht gekregen, mede ook door de bekroonde boeken van Eric de Haan en Jean-Pierre Thomassen. In de volgende CX Circle sessie staat Service Excellence centraal. Laat je inspireren door organisaties die het service excellence gedachtegoed omarmen. Met cases vanSUSA, Royal Schiphol Group, De Librije en Butler Laurens.

Programma

12.30 - 13.00: Ontvangst (incl. lunch)
13.00 - 13.15: Welkom door VANAD & CX Circle
13.15 - 14.00: Service excellence volgens Butler Laurens
14.00 - 14.45: Service Excellence is een lifestyle!
14.45 - 15.15: Koffiebreak
15.15 - 16.00: Excellent Schiphol value voor airlines, passagiers en partners
16.00 - 16.45: De Librije: 3 sterren gastvrijheid al 14 jaar op rij.. al 25 jaar sterren
16.45 - 17.30: Afsluiting + Borrel

13.15 - 14.00 Service excellence volgens Butler Laurens
Een case over etiquette, omgangsvormen, klantvriendelijkheid, service verlenen, leven van een butler die werkte bij de rijken der aarde en meer. Etiquette expert Laurens Spanjersberg is een veelgevraagd spreker en coach. Hij inspireert jong en oud om beter en makkelijker met elkaar om te gaan. Door zijn jarenlange ervaring als butler voor vele ambassadeurs, zakenmensen en als Kamerdienaar van H.K.H. Prinses Margriet weet hij als geen ander hoe je je moet gedragen bij een receptie, diner, vergadering, evenement en andere ontvangsten. Hoe gaat de butler om met service verlenen en klantvriendelijkheid? Het publiek wordt actief betrokken bij het verhaal, hij zet aan tot denken en actie.

14.00 - 14.45 Service Excellence is een lifestyle! (Hans de Wolff, Algemeen directeur SUSA flexibel studentenwerk)
Hans de Wolff vertelt een persoonlijk verhaal over het implementeren van Service Excellence bij Triodos Bank en SUSA Flexibel Studentenwerk. Hij vertelt over de redenen om SE toe te gaan passen, welke aanpak hij heeft gekozen en de rol van visie en leiderschap bij het succesvol implementeren van SE. Als spreker en dagvoorzitter is Hans een bekend gezicht bij congressen over optimale klantervaring en leiderschap.

15.15 - 16.00 Excellent Schiphol value voor airlines, passagiers en partners ( Berend-Jan Rietveld, strategic manager passenger centricity Royal Schiphol Group)
Berend-Jan Rietveld is uitgeroepen tot ‘Service Excellence Professional van het Jaar 2018. Deze titel dankt hij aan een uitgekiend plan om luchtvaartmaatschappijen op Schiphol een excellente service te bieden. Zijn klantgerichte aanpak is geworteld in het Service Excellence Model. Berend-Jan geeft ons een inkijkje in de fascinerende wereld van airlines, passagiers en vele sector- en businesspartners en laat zien hoe Schiphol in dit turbulente spanningsveld werkt aan de ambitie om Europa’s voorkeursluchthaven te worden.

16.00 - 16.45 De Librije: 3 sterren gastvrijheid al 14 jaar op rij.. al 25 jaar sterren (Tjeerd den Boer, Sales en Management trainer /oprichter van Business Impact Training)
Dagelijks presteert De Librije op het allerhoogste niveau met aandacht voor iedere tafel, iedere gast, ieder gerecht en ieder detail. En toch ogen de processen bedrieglijk eenvoudig, haast routinematig, zonder geschreeuw, zonder paniek. Hoe doen ze dat in Zwolle? Hoe kunnen ze elke dag opnieuw zo’n topprestatie neerzetten die zo vloeiend verloopt? Deze presentatie is  voor iedereen die daar het fijne van wil weten. De lessen zijn niet alleen toepasbaar in de horeca, maar ook in het bedrijfsleven of bij de overheid én geschikt voor iedereen die de drang voelt om de middelmaat te ontstijgen en het beste uit zichzelf te halen. 

Tot 10 oktober?

Wij nodigen je graag uit om deze sessie - samen met ons - bij te wonen. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

[contact-form-7 title="" id="none"]

Locatie CX Sessie

We zijn deze sessie te gast bij de VANAD Group.
VANAD Group is een snelgroeiend, internationaal opererend bedrijf dat innovatieve bedrijfsoplossingen biedt op het terrein van informatie- en communicatietechnologie.

Rivium Westlaan 1
2909 LD
Capelle aan den IJssel