Webinar_tevreden

Opgenomen webinars

Kijk hieronder op je gemak één van onze webinars terug.

Webinar header

Aan de slag met het onderzoeksaccount

4 april 2019

Ben jij klant bij Tevreden.nl en wil je graag meer verdieping halen uit je onderzoeksaccount? Dan is dit webinar perfect voor jou. Na afloop van het webinar weet jij hoe jij het optimale uit je onderzoeksaccount haalt. Zo komt o.a. de vernieuwde dashboarding en verzendmodule aan bod.

webinar welzijn

Uitdagingen binnen het sociale domein

27 maart 2019

Om ervoor te zorgen dat niet iedere organisatie binnen het sociale domein dezelfde zoektocht hoeft te doorlopen delen wij tijdens dit  webinar onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van cliënttevredenheidsonderzoek.

Webinar_kinderopvang

Hoe verbeter je de kwaliteit en betrouwbaarheid van jouw opvang?

14 maart 2019

Zijn ouders ontevreden, dan gaat daar veel emotie mee gepaard en zullen zij de opvang doorgaans afraden. Vertrouwen, reputatie en goed gevoel komt te voet en gaat te paard.

Weet jij wat er goed gaat en wat beter kan? Tijdens dit webinar delen wij praktische tips om de kwaliteit en betrouwbaarheid van jouw opvang te verbeteren.

Webinar header

Dé blauwdruk voor tevreden klanten

12 februari 2019

Na afloop van het webinar weet jij welke 7 stappen je moet nemen om een goede basis te creëren voor trotse medewerkers en tevreden klanten.

Tevreden.nl en Feedback Company bundelen hun krachten!

Reviewspecialist Feedback Company en onderzoeksbureau Tevreden.nl bundelen hun krachten en hun producten en diensten. Zodat we de feedback- en onderzoek markt nog beter kunnen bedienen, een verdiepingsslag kunnen maken en een completer product kunnen aanbieden.

Lees bericht
close-link