ketensamenwerking

Efficiënt, effectief en resultaatgericht samenwerken binnen de keten

Dinsdag 14 mei 2019| Havensteder, Rotterdam

Van en met elkaar leren

Efficiënt, effectief en resultaatgericht samenwerken

Tevreden.nl kan onder andere aannemers, bouwbedrijven en corporaties tot haar klantenkring rekenen. Op dinsdag 14 mei brengen wij al deze partijen samen. Aan de hand van een aantal stellingen gaan we de discussie met elkaar aan om van en met elkaar te leren.

Een paar voorbeelden:

  • Ketensamenwerking zorgt voor flinke uitdagingen op ICT-gebied
  • De kwaliteit van de samenwerking binnen de keten moet regelmatig worden geëvalueerd voor een optimale samenwerking
  • De kosten kunnen omlaag door een efficiëntere vorm van samenwerking tussen de ketenpartners
  • Aan de voorkant controle uitvoeren op het proces reparatieverzoeken is een van de succesfactoren tot een hoog dienstverleningscijfer
  • Ketensamenwerking vraagt een andere invulling van de opdrachtgeversrol.

Eigen stelling?

Heb jij een interessante stelling die je graag ter sprake wilt laten komen? Vul deze stelling in op het aanmeldformulier onderaan deze pagina.

Coen Hagendoorn Bouwgroep

Coen Hagedoorn Bouwgroep bestaat uit kleinschalige vestigingen. Zo regelen we het snel en persoonlijk. Dat vinden we fijn werken. We zijn lokaal gevestigd. We werken met mensen uit de regio en zijn betrokken bij de wijken waarin we werken. We delen kennis en ervaringen. En dat wat we leren bij de ene opdrachtgever zetten we in bij de andere. Om samen met de opdrachtgever, co-makers en leveranciers te zorgen voor goede, gezonde en betaalbare woningen. En tevreden bewoners.

Havensteder

Wij werken intensief samen met gemeenten, woningcorporaties en huurdersorganisaties. Sinds de inwerkingtreding van de nieuwe Woningwet werken wij op een andere manier samen. Wij maken samen op gelijkwaardige basis afspraken over verbeteren van de woon- en leefomgeving. Aan deze afspraken ligt de woonvisie van de gemeente ten grondslag. In zeven gemeenten tekenden we prestatieafspraken.

We hebben er vertrouwen in dat we goede afspraken maakten met de gemeenten, waarbij we verantwoordelijk nemen voor de zaken die passen bij onze maatschappelijke rol als woningcorporatie. Onze investering moet ten goede komen aan onze doelgroep: de huurder die een betaalbare huurwoning zoekt.

Constructif

Constructif renoveert, verbouwt, transformeert, verduurzaamt en onderhoudt bestaand vastgoed voor zowel de woning- als de utiliteitsbouw. We zijn sterk in het efficiënt organiseren van beheer en onderhoud van (huur-)woningen. Maar we zijn minstens zo ervaren in het verbouwen, renoveren en transformeren van bestaand vastgoed, zoals kantoren, onderwijsgebouwen en dergelijke.

Constructif is een totaalontzorger, rendementsdenker, solide partner, expert en innovator. Kortom, een partner waarop onze klanten en hun klanten, onze leveranciers, collega’s en medewerkers kunnen (ver)bouwen.

Tevreden.nl

Met de onderzoeksoplossingen en adviezen stellen we alle ketenpartners in staat hun samenwerking verder vorm te geven en hun organisatie en dienstverlening verder te verbeteren. De onderzoeksoplossingen zijn eenvoudig te koppelen aan andere applicaties. Daardoor zijn we in staat alle ketenpartners optimaal te bedienen met standaardoplossingen die op maat ingericht kunnen worden. Op deze wijze kunnen alle partijen de kwaliteit en klanttevredenheid van de samenwerkingsverbanden continu meten en verbeteren.

 

 

people
Doelgroep

Management & Dienstverlening

perm_contact_calendar
Datum

Dinsdag 14 mei 2019

access_time
Tijd

09.00 uur - 13.00 uur

local_cafe
Hapje en drankje

Incl. lunch & drinken

directions_car
Parkeren

Er is beperkt parkeerplek beschikbaar.

train
Openbaar vervoer

Havensteder ligt op 5 minuten lopen van metrostation Rotterdam Blaak.

location_on
Locatie

Havensteder
Scheepmakerspassage 1
3011 VH Rotterdam

Let op: er is beperkt plaats beschikbaar!

Kom je ook?

Je bent op dinsdagochtend 14 mei  van harte welkom op het kantoor van Havensteder te Rotterdam.De inloop is om 09.00 uur. Het programma start om 09.30 uur en is rond 13.00 uur afgelopen waarna je nog kunt genieten van een heerlijke lunch.

Meld je vandaag nog aan

Wil jij kennis uitwisselen met andere woningcorporaties en leveranciers om ideeën op te doen voor verbeteringen? Meld je vandaag nog aan. Deelname aan dit kennisevenement is kosteloos.

Eigen stelling?

Heb jij een stelling waar je graag de discussie over wilt aangaan? Laat het ons dan hiernaast weten in het veld 'Stelling'.

[contact-form-7 title="" id="none"]
Tevreden.nl en Feedback Company bundelen hun krachten!

Reviewspecialist Feedback Company en onderzoeksbureau Tevreden.nl bundelen hun krachten en hun producten en diensten. Zodat we de feedback- en onderzoek markt nog beter kunnen bedienen, een verdiepingsslag kunnen maken en een completer product kunnen aanbieden.

Lees bericht
close-link