Waar kan ik een review achterlaten


Section Title Centered

Stack's visual style is simple yet distinct, making it an ideal starting point for your project whether it be a basic marketing site, or multi-page company presence.

Tevreden.nl beschikt over meerdere branche- en maatwerkplatforms, zoals bijvoorbeeld

  • Woningcorporatie.tevreden.nl
  • Autobedrijf.tevreden.nl
  • Apotheek.tevreden.nl
  • Kinderopvang.tevreden.nl
  • Advies.tevreden.nl
  • Welzijn.tevreden.nl

Ga naar overzicht van alle sectoren

Zoek de betreffende branche. Open vervolgens de website van de branche, bijvoorbeeld autobedrijf.tevreden.nl in de Automotive & Mobiliteit sector, en kies bovenin het scherm voor het menu ‘Resultaten’. Zoek hier de organisatie die u wilt beoordelen in het zoekvenster en selecteer de vragenlijst. Na het achterlaten van uw gegevens ontvangt u per e-mail een uitnodiging zodat u de dienstverlening kunt beoordelen. Op sommige platforms dient u uitgenodigd te worden door de desbetreffende organisatie zelf. Heeft de website geen mogelijkheid om een vragenlijst te selecteren en uw gegevens achter te laten dan dient u zelf contact op te nemen met de organisatie om uitgenodigd te worden.

Tevreden.nl en Feedback Company bundelen hun krachten!

Reviewspecialist Feedback Company en onderzoeksbureau Tevreden.nl bundelen hun krachten en hun producten en diensten. Zodat we de feedback- en onderzoek markt nog beter kunnen bedienen, een verdiepingsslag kunnen maken en een completer product kunnen aanbieden.

Lees bericht
close-link