Reviews op eigen website


De standaard publicatiewidgets zijn bijna altijd binnen ieder account van Tevreden.nl beschikbaar. Een publicatiewidget is een stukje code (iframe) die geïntegreerd kan worden op een plek naar wens in de eigen website(s). Publicatiewidgets zijn beschikbaar op organisatie en/of vestigingsniveau indien van toepassing.

In de publicatiewidget kan bijvoorbeeld de review in combinatie met het rapportcijfer gepubliceerd worden indien de review voldoet aan de door ons opgestelde redactieregels.
 
Het plaatsen van alleen de publicatiewidget zal geen verbeteringen geven voor de online vindbaarheid in de zoekresultaten van Google. Het plaatsen van de publicatiewidget geeft daarentegen wel vertrouwen aan bezoekers van je website, die kunnen zien wat andere klanten van de dienstverlening vinden.
 
Hieronder een voorbeeld van de widget:
 
Beter gevonden worden op Google door reviews? Bekijk dan de mogelijkheid om onze API koppeling te integreren via uw website.
 
Door de API koppeling van Tevreden.nl kun je jouw resultaten real-time integreren op je eigen website. Hierdoor verschijnt je website in de bedrijfspagina van Google, en zal Google sterren tonen bij de zoekresultaten.
 
Deze sterren zorgen voor:
 
  • Hogere doorklikratio (CTR) naar je website, dus meer websitebezoekers
  • Een effectieve eye-catcher in de zoekresultaten
  • Dat de organisatie vertrouwen uitstraalt
Voorbeeld van een correcte integratie:
 
 
Afb 1: Voorbeeld Google zoekresultaten met Google Sterren
 
 
 
Afb 2: Voorbeeld Google bedrijfspagina met real-time reviews
 
Afb 3: De link ‘ASN Groep’ in de Google Bedrijfspagina verwijst naar de eigen website met klantervaringen
 

Hoe integreer je de API in de website?

Via onze API is het dus mogelijk om onderzoeksresultaten en reacties op te halen in de vorm van platte data (JSON). Resultaten zijn de geaggregeerde resultaten op organisatie of vestigingsniveau (bijvoorbeeld 40 reacties met een gemiddeld rapportcijfer van een 8,3). Reacties zijn de individuele reacties van respondenten (het rapportcijfer, de review en deelaspect scores).
 
Tevreden.nl en Feedback Company bundelen hun krachten!

Reviewspecialist Feedback Company en onderzoeksbureau Tevreden.nl bundelen hun krachten en hun producten en diensten. Zodat we de feedback- en onderzoek markt nog beter kunnen bedienen, een verdiepingsslag kunnen maken en een completer product kunnen aanbieden.

Lees bericht
close-link