Autoverhuur

Automotive & Mobiliteit

De motor achter continu verbeteren

Doordat wij doorlopend elk moment in het klantcontact meten, krijgen automotive bedrijven op uniforme wijze real-time inzicht in positieve en negatieve ervaringen van klanten. De inzichten die u via ons unieke online dashboard krijgt, geven u de mogelijkheid om direct en gericht op klantervaring te sturen.

De onderzoeksresultaten en reviews worden automatisch doorgeplaatst naar Google en de bekende occasion portals. Zo overtuigt u potentiële klanten van de kwaliteit van uw dienstverlening.

Totaaloplossing voor

fast-fi

Tevreden.nl


Tevreden.nl faciliteert het totale plaatje voor het onderzoeken van klantervaringen, medewerkersbeleving en ketensamenwerking.

Specialisten


Door te werken met mensen die kennis hebben van de sector of hier zelf in gewerkt hebben, krijgt u de beste begeleiding bij uw onderzoekstraject.

Verbeteren


De doorlopende onderzoeken van Tevreden.nl helpen u exact te bepalen waar eventuele verbeterpunten liggen voor uw dienstverlening.

Dashboard


De onderzoeksresultaten zijn zichtbaar in een real-time online dashboard. De klant- en medewerkersonderzoeken kunt u hierin combineren. Een sterke combinatie!

Google Reviews


Reviews kunt u publiceren op uw eigen website, Google, en diverse occasion portals. Beoordelingen worden steeds belangrijker voor uw online vindbaarheid.

Integraties


Door de unieke API koppeling is het onderzoeksplatform te koppelen met de meest bekende CMS en DMS. Hiermee wordt onderzoek uitvoeren een makkie!

“Consumenten oriënteren zich steeds vaker online en proberen informatie te achterhalen van het bedrijf waarmee ze mogelijk zaken zullen gaan doen. Door de goede rapportcijfers en positieve reacties van klanten via de onderzoeken van Tevreden.nl, zijn wij in staat een goede indruk achter te laten bij de consument.”
Marc Huisman

Eigenaar Marc Huisman Autobedrijf B.V.

Nog meer.....

Succesverhalen van onze klanten

Segmenten

Binnen de automotive zijn wij actief in meerdere segmenten. 

Autolease

Bekijk oplossing

 

Autoschadeherstel

Bekijk oplossing

 

Autobedrijf

Bekijk oplossing

 

Autoverhuur

Bekijk oplossing

 

Partners

Wij werken samen met toonaangevende organisaties in de branche.

Tevreden.nl en Feedback Company bundelen hun krachten!

Reviewspecialist Feedback Company en onderzoeksbureau Tevreden.nl bundelen hun krachten en hun producten en diensten. Zodat we de feedback- en onderzoek markt nog beter kunnen bedienen, een verdiepingsslag kunnen maken en een completer product kunnen aanbieden.

Lees bericht
close-link