Podium header

Cultuur, Sport & Vrije tijd

Inzetten op een positieve beleving?

Binnen de vrijetijdssector valt alles dat we doen als we niet werken of slapen. De sector kent vele kansen. Om deze kansen te benutten, is technologische vernieuwing erg belangrijk. Dat betekent dat de sector het internet ook meer moet inzetten voor positieve klantbeleving, imagoverbetering en transparantie.

Totaaloplossing voor

verze

Tevreden.nl


Tevreden.nl faciliteert het totale plaatje voor het onderzoeken van klantervaringen, medewerkersbeleving en ketensamenwerking.

Specialisten


Door te werken met mensen die kennis hebben van de sector of hier zelf in gewerkt hebben, krijgt u de beste begeleiding bij uw onderzoekstraject.

Verbeteren


De doorlopende onderzoeken van Tevreden.nl helpen u exact te bepalen waar eventuele verbeterpunten liggen voor uw dienstverlening.

Dashboard


De onderzoeksresultaten zijn zichtbaar in een real-time online dashboard. De klant- en medewerkersonderzoeken kunt u hierin combineren. Een sterke combinatie!

Google Reviews


Reviews kunt u publiceren op uw eigen website en Google. Beoordelingen worden steeds belangrijker voor uw online vindbaarheid.

Integraties


Door de unieke API koppeling is het onderzoeksplatform te koppelen met de meest bekende CMS en DMS. Hiermee wordt onderzoek uitvoeren een makkie!

Segmenten

Podium

Bekijk oplossing

 

Actief in een ander segment?

Staat uw branche er niet bij? Geen probleem, door de jaren heen hebben wij een indrukwekkend portfolio opgebouwd waardoor wij u ongetwijfeld kunnen helpen met uw organisatiedoelen en wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

Neem contact op
Tevreden.nl en Feedback Company bundelen hun krachten!

Reviewspecialist Feedback Company en onderzoeksbureau Tevreden.nl bundelen hun krachten en hun producten en diensten. Zodat we de feedback- en onderzoek markt nog beter kunnen bedienen, een verdiepingsslag kunnen maken en een completer product kunnen aanbieden.

Lees bericht
close-link