Bouw en wonen header

Bouw & Wonen

Staat uw dienstverlening als een huis?

Klantgericht bouwen is de trend, de juiste afzet in combinatie met het juiste aanbod. Niet het leveren van stenen, maar het realiseren van een beleving bij de gebruiker. Woning of kantoorpand, het inzichtelijk maken van ervaringen van opdrachtgevers en relaties inzake het bouwproces speelt een steeds belangrijkere rol.

Totaaloplossing voor

won

Tevreden.nl


Tevreden.nl faciliteert het totale plaatje voor het onderzoeken van klantervaringen, medewerkersbeleving en ketensamenwerking.

Specialisten


Door te werken met mensen die kennis hebben van de sector of hier zelf in gewerkt hebben, krijgt u de beste begeleiding bij uw onderzoekstraject.

Verbeteren


De doorlopende onderzoeken van Tevreden.nl helpen u exact te bepalen waar eventuele verbeterpunten liggen voor uw dienstverlening.

Dashboard


De onderzoeksresultaten zijn zichtbaar in een real-time online dashboard. De klant- en medewerkersonderzoeken kunt u hierin combineren. Een sterke combinatie!

Ketenintegratie


Tevreden.nl levert een heldere meting met een real-time dashboard waarmee alle ketenpartners inzicht hebben in de geleverde prestaties.

Koppelingen


Door de unieke API koppeling is het onderzoeksplatform te koppelen met de meest bekende CMS en DMS. Hiermee wordt onderzoek uitvoeren een makkie!

Woonbron_referent

“Een rapportcijfer krijgen van onze huurders. Dat was even wennen voor de klantenservice van Woonbron. Intussen kijken de klantadviseurs reikhalzend uit naar de uitkomsten van de klanttevredenheidsonderzoeken. De tips en opmerkingen zijn zo concreet, dat we direct verbeteringen kunnen doorvoeren.

Het invullen van de enquête gaat snel en gemakkelijk. Bij elke vraag klikt de huurder een cijfer van een nul tot 10 aan. De vragen gaan onder meer over: de klantenservice, het gesprek met de medewerker, snelheid van werken en de bereikbaar. De resultaten van het onderzoek worden teruggekoppeld naar de klantadviseurs. Een rapportcijfer krijgen is best spannend.”

Romee van Barneveld

Manager klantenservice - Woonbron

 

Nog meer.....

Succesverhalen van onze klanten

Segmenten

Wij zijn actief in meerdere segmenten.

logo bouwbedrijf tevreden

Bouwbedrijf

Bekijk oplossing

 

Woningcorporatie logo

Woningcorporaties

Bekijk oplossing

 

 

Ketensamenwerking Tevreden

Ketensamenwerking

Bouwbedrijven en woningcorporaties zoeken steeds vaker de samenwerking binnen de keten. Denk aan de aannemers, schilders en leveranciers. Ketensamenwerking leidt tot betere resultaten, lagere kosten en meer tevreden klanten. Het gaat hierbij niet langer alleen om de eigen prestatie maar om de totale prestatie van alle schakels binnen de keten. Hoe tevreden is de klant over de geleverde dienstverlening van de gehele keten? En hoe ervaren de ketenpartners de samenwerking met elkaar? Waar in het proces of de samenwerking kan het nog beter?

Tevreden.nl levert een heldere meting met een real-time dashboard waarmee alle ketenpartners inzicht hebben in de geleverde prestatie. Dit is een noodzakelijk onderdeel om te weten wat er beter kan en snel te kunnen reageren en bijsturen waar nodig.

Meer info ketensamenwerking

Actief in een ander segment?

Naast bouwbedrijven en woningcorporaties hebben wij door de jaren heen een indrukwekkend klantenportfolio opgebouwd in deze sector. Denk aan: architectenbureau's, aannemers, schildersbedrijven, installatiebedrijven en nog veel meer. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

Neem contact op
Tevreden.nl en Feedback Company bundelen hun krachten!

Reviewspecialist Feedback Company en onderzoeksbureau Tevreden.nl bundelen hun krachten en hun producten en diensten. Zodat we de feedback- en onderzoek markt nog beter kunnen bedienen, een verdiepingsslag kunnen maken en een completer product kunnen aanbieden.

Lees bericht
close-link