kinderopvang header

Onderwijs & Kinderopvang

Ontevreden ouders zijn goud waard

Bij succesvolle kinderopvangorganisaties ligt de focus op kwaliteit en pedagogisch beleid. Door te investeren in de tevredenheid van ouders wordt de dienstverlening als hoogwaardig en onderscheidend ervaren. Hoe logisch het ook klinkt: om te kunnen investeren in kwaliteit en tevredenheid, is er eerst inzicht nodig in de ervaringen van ouders. Zowel tevreden als minder tevreden ouders zijn hierbij goud waard!

Totaaloplossing voor

gastouder

Tevreden.nl


Tevreden.nl faciliteert het totale plaatje voor het onderzoeken van klantervaringen, medewerkersbeleving en ketensamenwerking.

Specialisten


Door te werken met mensen die kennis hebben van de sector of hier zelf in gewerkt hebben, krijgt u de beste begeleiding bij uw onderzoekstraject.

Verbeteren


De doorlopende onderzoeken van Tevreden.nl helpen u exact te bepalen waar eventuele verbeterpunten liggen voor uw dienstverlening.

Dashboard


De onderzoeksresultaten zijn zichtbaar in een real-time online dashboard. De klant- en medewerkersonderzoeken kunt u hierin combineren. Een sterke combinatie!

Google Reviews


Reviews kunt u publiceren op uw eigen website en Google. Beoordelingen worden steeds belangrijker voor uw online vindbaarheid.

Integraties


Door de unieke API koppeling is het onderzoeksplatform te koppelen met de meest bekende CMS en DMS. Hiermee wordt onderzoek uitvoeren een makkie!

Kinderopvang testimonial

Hoge kwaliteit betekent dat je moet investeren in de ontwikkeling van je medewerkers, want zij vormen het hart van onze organisatie.Ik doe samen met Tevreden.nl al jaren onderzoek naar medewerkerstevredenheid. Tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten. Maar we gaan nu een stap verder.

We willen bevlogenheid stimuleren. Daarin zit nog meer positieve actie. Een medewerker die vertrouwen heeft in zichzelf, flexibel durft te zijn, ter plekke een oplossing verzint voor een probleem. Die hebben we nu nodig.

Kinderopvang Berend Botje

 

Nog meer.....

Succesverhalen van onze klanten

Segmenten

Wij zijn actief in meerdere segmenten.

Kinderopvang

Bekijk oplossing

 

Gastouders

Bekijk oplossing

 

Actief in een ander segment binnen het onderwijs?

Naast kinderopvangorganisaties, gastouders en gastouderbureau's hebben wij door de jaren heen een indrukwekkend klantenportfolio opgebouwd. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

Neem contact op

Weten welke stappen je nu écht moet zetten voor enthousiaste medewerkers en tevreden klanten? 

Tijdens dit gratis webinar delen wij dé ultieme blauwdruk! Volg het vanachter je eigen bureau.
Beperkt plaats beschikbaar.
MEER INFORMATIE
close-link